4-daagse jungle Tour

“Jungle avontuur” € 415,-

*Vier dagen en drie nachten op het eiland

Inclusief

Excursies

Dag 1

U vertrekt rond 09.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Onderweg maakt u twee tussenstops om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen of het nuttigen van een snack. Aan het begin van de middag komt u aan te Atjoni waarna u vervolgens begint aan de boottocht van een (1) uur richting Knini Paati. Bij aankomst op het eiland kunt u even bijkomen onder het genot van een warme maaltijd. Na de lunch is het tijd voor de incheck en kunt u zich gaan installeren in de aan u toegewezen lodge. De eerste dag staat in het teken van relaxen en acclimatiseren. U heeft de mogelijkheid te gaan zwemmen of te gaan relaxen in de sula. Om 19:00 uur is het tijd voor de avondmaaltijd waarna u verder kunt genieten van de rust.

Dag 2

Deze dag staat in het teken van ervaren en indrukken opdoen. Het ontbijt staat klaar om 08:00 uur en om 09:00 uur vertrekt u voor uw eerste excursie. Deze duurt enkele uurtjes zodat u op tijd terug bent op het eiland om te genieten van de lunch. Daarna bent u vrij om te genieten van de natuur en de overige faciliteiten op het resort door te hangmatteren met een goed boek of voor de siesta. Verder heeft u de mogelijkheid te gaan zwemmen of te gaan relaxen in de sula.
Om 19:00 uur is het tijd voor de avondmaaltijd waarna u zich gereed kunt maken voor de excursie, het kaaimannen spotten en de nachtelijke boottocht.

Dag 3

Deze dag is de dag waarop het grote avontuur begint! Na het ontbijt om 08:00 uur maakt u zich gereed voor een stevige boswandeling van minimaal 3 uren lang met begeleiding van de gids die alles zult vertellen over de verschillende boomsoorten in het bos en over de wijze hoe de voorouders in het gebied geleefd en gewoond hebben. Een ware ervaring waarbij u na afloop een belevenis en ervaring rijker bent. Bij terugkomst staat te lunch klaar waarna u verder kunt genieten van de natuur en de overige faciliteiten op het resort door te hangmatteren met een goed boek of voor de siesta. Verder heeft u de mogelijkheid te gaan zwemmen, te gaan relaxen in de sula of nog even genieten van een lekker koud biertje in het restaurant.

Dag 4

De vierde dag van uw verblijf is wederom gericht op het relaxen. Het ontbijt staat weer klaar vanaf 08:00 uur en daarna kunt u nog even genieten van uw laatste uurtjes op het eiland. Lekker in de hangmat op het balkon van uw lodge of nog even zwemmen in de sula alvorens u terug gaat naar de drukte van Paramaribo. Om 11:00 uur is het tijd voor de uitcheck waarna u om 11:30 uur nog van een lekkere lunch kunt genieten. Om 12:00 uur begint de terugreis naar Atjoni waar u wordt opgehaald door onze chauffeur. Tijdens de terugreis maakt u een (1) tussenstop zodat u op tijd weer terug bent op uw vakantie-adres, voldaan van de mooie ontdekkingsreis in Boven-Suriname!

Optioneel

Het Jungle Avontuur – € 100,- p.p.
*Minimaal 2 personen en maximaal 10 personen
*Deze dagtrip is te boeken in de periode 1 maart t/m 1 juli 2022.
Bent u toch opzoek naar iets meer avontuur tijdens uw verblijf op Knini Paati?
Dan is de dagtrip naar Jungle Camp iets voor u!
Bewonder de ongerepte natuur tijdens de avontuurlijke boottrip naar ons Jungle Camp. U vertrekt
om 10:00u vanaf Knini Paati richting Jungle Camp. Tijdens deze boottrip vaart u ongeveer 1,5 uur in
de Lokotikreek (een zijkreek van de Suriname rivier) waar u volop geniet van de flora en fauna wat de
natuur ons biedt. Na aankomst kunt u genieten van de lunch waarna u kunt relaxen in
de sula (stroomversnelling) of de hangmat. Wij vertrekken om 16:00u terug naar Knini Paati.
Wijzigingen voorbehouden i.v.m. de waterstand.
 
 
Jungle overnachting – € 150,- p.p.

* Onze vaste dag voor de Jungle overnachting is op zondag
*Minimaal 2 personen

Houdt u van spanning en avontuur? Dan is “de jungle overnachting” zeker iets voor u! Na het ontbijt om 08:00 uur maakt u zich gereed voor het vertrek naar ons jungle camp. Uw bagage slaan wij veilig op in ons magazijn. Om 09:00 uur vertrekt u onder begeleiding van een gids en zijn team naar ons junglecamp. Het is een stevige wandeltocht van een paar uur. Bij aankomst kunt u zich installeren en zult u de jungle ervaren zoals de voorouders van de lokale bewoners dat gedaan hebben. Op traditionele wijze zult u verblijven in de jungle door er te slapen in een hangmat, te baden in de rivier en te koken op een zelfgestookt houtvuurtje. De avond wordt gevuld, zoals de lokale bewoners dat deden, door mondelinge overdracht van de geschiedenis middels het vertellen van verhalen en anekdotes. De volgende dag ontbijt u ook om 09:00 uur en begint u, na wat te hebben gerelaxed, aan de wandeltocht terug naar het ophaalpunt.

Kajak Tour € 35,- p.p (Minimaal 2 mensen)

Een ieder kan kajakken, daar hoeft u niet speciaal een diploma voor te hebben.
Tijdens de twee (2) uur durende Kajak Tour, peddelt u samen met de gids naar het dorp Lespansi. Al peddelend geniet u met volle teugen van de schoonheid van de prachtige Surinaamse natuur.  

foto's & Video's