4-daagse jungle Trekking

“Jungle Trekking” € 425,-

*Vier dagen, twee nachten in de jungle, een nacht op het eiland

Inclusief

Excursies

Dag 1

U vertrekt rond 9.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Onderweg maakt u twee tussenstops om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen of het nuttigen van een snack. Aan het begin van de middag komt u aan te Atjoni waarna u begint aan de boottocht van een uur richting Knini Paati. Bij aankomst op het eiland kunt u even bijkomen onder het genot van een warme maaltijd. Daarna is het tijd voor de incheck en kunt u zich gaan installeren in de lodge. De eerste dag staat in het teken van relaxen en acclimatiseren. U heeft de mogelijkheid te gaan zwemmen of te gaan relaxen in de sula. Om 19:00 uur is het tijd voor de avondmaaltijd waarna u verder kunt genieten van de rust.

Dag 2

Deze dag is de dag waarop het grote avontuur begint! Na het ontbijt om 08:00 uur maakt u zich gereed voor het vertrek naar ons jungle camp. Uw bagage slaan wij veilig op in ons magazijn.
Om 09:00 uur vertrekt u onder begeleiding van een gids en zijn team naar ons junglecamp. Het is een stevige wandeltocht van een paar uur. Bij aankomst kunt u zich installeren en zult u de jungle ervaren zoals de voorouders van de lokale bewoners dat gedaan hebben. Op traditionele wijze zult u verblijven in de jungle door er te slapen in een hangmat, te baden in de rivier en te koken op een zelfgestookt houtvuurtje. De avond wordt gevuld, zoals de lokale bewoners dat deden, door mondelinge overdracht van de geschiedenis middels het vertellen van verhalen en anekdotes.

Dag 3

U ontwaakt samen met de jungle en haar bewoners. U beseft dat u verrassend goed geslapen heeft in uw hangmat. Om 08:00 uur staat het ontbijt klaar en rond 09:00 uur maakt u zich gereed voor uw tweede dag in het oerwoud. U gaat onder begeleiding van uw gids een flink stuk dieper het bos in om de rauwe schoonheid te ervaren. Het junglecamp is de basis voor de verschillende activiteiten die ondernomen zullen worden. U ervaart een volle dag, van zonsopgang tot zonsondergang, van het leven in het bos. Op deze dag zult u het meeste leren over de leefwijze van de lokale bewoners.

Dag 4

U heeft het overleefd en tot uw verbazing heeft u zelfs heerlijk geslapen in de hangmat! Het ontbijt was heerlijk en na de wandeltocht van een paar uur en de korte boottocht,  arriveert u moe maar voldaan op het eiland. U krijgt uw bagage in goede staat terug en kunt zich nog even opfrissen en omkleden. Om 11:00 uur is de uitchecktijd en om 11:30 uur staat de lunch klaar en kunt u genieten van een lekkere warme maaltijd. Om 12:00 uur begint u aan de terugreis naar Atjoni waar onze chauffeur klaar staat om u weer te begeleiden naar Paramaribo. Tijdens deze terugreis maakt u maar een tussenstop zodat u op tijd terug bent op uw vakantie-adres, nog helemaal onder de indruk van uw jungle-avontuur in Boven-Suriname!

foto's & Video's