2-daagse jungle tour

“Bijzondere Ervaring” € 245,-

Inclusief

Excursies

Dag 1

U vertrekt rond 9.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Onderweg maakt u twee (2) tussenstops om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen of het nuttigen van een snack. Aan het begin van de middag komt u aan te Atjoni waarna u vervolgens begint aan de boottocht van een uur richting Knini Paati. Bij aankomst op het eiland kunt u even bijkomen onder het genot van een warme maaltijd. Na de lunch is het tijd voor de incheck en kunt u zich gaan installeren in de aan u toegewezen lodge. U heeft hierna even de tijd om te relaxen of te gaan zwemmen in de sula.

Om 16:00 uur is het tijd voor de eerste excursie. Deze duurt enkele uurtjes en u bent op tijd terug om zich nog even op te kunnen frissen voor de avondmaaltijd. Deze staat klaar om 19:00 uur klaar. Na het nuttigen van het avondeten, maakt u zich gereed voor de tweede excursie, het kaaimannen spotten tijdens de nachtelijke boottocht. Bij terugkeer op het resort kunt u gaan relaxen in uw lodge of nog even genieten van een lekkere koude djogo in het restaurant.

Dag 2

Op dag 2 staat het ontbijt om 08:00 uur klaar. Om 09:00 uur is het tijd voor uw derde excursie die ook enkele uurtjes duurt. U bent op tijd terug voor de uitcheck om 11:00 uur en de lunch die om 11:30 uur klaar staat. OM 12:00 uur begint de terugreis naar Atjoni waar u word opgehaald door onze chauffeur die u terug begeleid naar Paramaribo. Tijdens de terugreis maakt u een tussenstop zodat u op tijd terug bent op uw vakantie-adres, voldaan van de bijzondere ervaring in het Boven-Suriname gebied!

Optioneel

Jungle overnachting – € 150,- p.p.

* Onze vaste dag voor de Jungle overnachting is op zondag
*Minimaal 2 personen

Houdt u van spanning en avontuur? Dan is “de jungle overnachting” zeker iets voor u! Na het ontbijt om 08:00 uur maakt u zich gereed voor het vertrek naar ons jungle camp. Uw bagage slaan wij veilig op in ons magazijn. Om 09:00 uur vertrekt u onder begeleiding van een gids en zijn team naar ons junglecamp. Het is een stevige wandeltocht van een paar uur. Bij aankomst kunt u zich installeren en zult u de jungle ervaren zoals de voorouders van de lokale bewoners dat gedaan hebben. Op traditionele wijze zult u verblijven in de jungle door er te slapen in een hangmat, te baden in de rivier en te koken op een zelfgestookt houtvuurtje. De avond wordt gevuld, zoals de lokale bewoners dat deden, door mondelinge overdracht van de geschiedenis middels het vertellen van verhalen en anekdotes. De volgende dag ontbijt u ook om 09:00 uur en begint u, na wat te hebben gerelaxed, aan de wandeltocht terug naar het ophaalpunt.

Kajak Tour € 35,- p.p (Minimaal 2 mensen)

Een ieder kan kajakken, daar hoeft u niet speciaal een diploma voor te hebben.
Tijdens de twee (2) uur durende Kajak Tour, peddelt u samen met de gids naar het dorp Lespansi. Al peddelend geniet u met volle teugen van de schoonheid van de prachtige Surinaamse natuur.

foto's & Video's