2-daagse jungle tour

“Bijzondere Ervaring” € 215,-

Inclusief

Excursies

Dag 1

U vertrekt rond 9.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Onderweg maakt u twee tussenstops om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen of het nuttigen van een snack. Aan het begin van de middag komt u aan te Atjoni waarna u begint aan de boottocht van een uur richting Knini Paati. Bij aankomst op het eiland kunt u even bijkomen onder het genot van een warme maaltijd. Daarna is het tijd voor de incheck en kunt u zich gaan installeren in de lodge. U heeft even de tijd om te relaxen of te gaan zwemmen in de sula.

Om 16:00 uur is het tijd voor de eerste excursie. Deze duurt enkele uurtjes en u bent op tijd terug om zich nog even op te kunnen frissen voor de avondmaaltijd. Deze staat klaar om 19:00 uur. Na te hebben genoten van het avondeten, maakt u zich gereed voor de tweede excursie, het kaaimannen spotten tijdens de nachtelijke boottocht. Bij terugkeer op het resort kunt u gaan relaxen in uw lodge of nog even genieten van een lekkere koude djogo in het restaurant.

Dag 2

Op dag 2 staat het ontbijt om 08:00 uur klaar. Om 09:00 uur is het tijd voor uw derde excursie die ook enkele uurtjes duurt. U bent op tijd terug voor de uitcheck om 11:00 uur en de lunch die om 11:30 uur klaar staat. OM 12:00 uur begint de terugreis naar Atjoni waar u word opgehaald door onze chauffeur die u terug begeleid naar Paramaribo. Tijdens de terugreis maakt u een tussenstop zodat u op tijd terug bent op uw vakantie-adres, voldaan van de bijzondere ervaring in het Boven-Suriname gebied!

foto's & Video's