2-daagse jungle tour

“Bijzondere Ervaring” € 215,-

Inclusief

  • Transport van Paramaribo naar Kninipaati en terug
  • Alle maaltijden en koffie, thee, water

Excursies

  • Dorpswandeling met cultuurervaring
  • nachtelijke boottocht & kaaimannen spotten
  • Boswandeling of zwemmen in de sula

Dag 1

U vertrekt rond 9.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Onderweg maakt u twee tussenstops om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen of het nuttigen van een snack. Aan het begin van de middag komt u aan te Atjoni waarna u begint aan de boottocht van een uur richting Knini Paati. Bij aankomst op het eiland kunt u even bijkomen onder het genot van een warme maaltijd. Daarna is het tijd voor de incheck en kunt u zich gaan installeren in de lodge. U heeft even de tijd om te relaxen of te gaan zwemmen in de sula.

Om 16:00 uur is het tijd voor de eerste excursie. Deze duurt enkele uurtjes en u bent op tijd terug om zich nog even op te kunnen frissen voor de avondmaaltijd. Deze staat klaar om 19:00 uur. Na te hebben genoten van het avondeten, maakt u zich gereed voor de tweede excursie, het kaaimannen spotten tijdens de nachtelijke boottocht. Bij terugkeer op het resort kunt u gaan relaxen in uw lodge of nog even genieten van een lekkere koude djogo in het restaurant.

Dag 2

Op dag 2 staat het ontbijt om 08:00 uur klaar. Om 09:00 uur is het tijd voor uw derde excursie die ook enkele uurtjes duurt. U bent op tijd terug voor de uitcheck om 11:00 uur en de lunch die om 11:30 uur klaar staat. OM 12:00 uur begint de terugreis naar Atjoni waar u word opgehaald door onze chauffeur die u terug begeleid naar Paramaribo. Tijdens de terugreis maakt u een tussenstop zodat u op tijd terug bent op uw vakantie-adres, voldaan van de bijzondere ervaring in het Boven-Suriname gebied!

foto's & Video's

Sluit Menu

Check beschikbaarheid

We hebben standaard vertrekdagen.
Vertrekdagen : Maandagwoensdag en vrijdag

*Heeft u een andere voorkeur voor het vertrekken op een andere dag in de week kunnen we de mogelijkheden altijd bekijken.

Aankomst

Tour

Extra activiteiten

Door het invullen van dit formulier stem je in met de algemene voorwaarden.