4-daagse jungle Tour

Vaste aankomstdag

Vrijdag

'Een écht jungle avontuur' € 430,- p.p.

 

Inclusief

  • Transport van Paramaribo naar Knini Paati en terug
  • Alle maaltijden en koffie, thee, water

Excursies

  • Boswandeling
  • Cultuur ervaring
  • Nachtelijke boottocht & kaaimannen spotten
  • Gelegenheid tot zwemmen in de sula (zwemmen in de sula is afhankelijk van de waterstand)

Dag 1

U vertrekt rond 09.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Onderweg maakt u twee tussenstops om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen of het nuttigen van een snack. Aan het begin van de middag komt u aan te Atjoni waarna u vervolgens begint aan de boottocht van een (1) uur richting Knini Paati. Bij aankomst op het eiland kunt u even bijkomen onder het genot van een warme maaltijd. Na de lunch is het tijd voor de incheck en kunt u zich gaan installeren in de aan u toegewezen lodge. De eerste dag staat in het teken van relaxen en acclimatiseren. U heeft de mogelijkheid te gaan zwemmen of te gaan relaxen in de sula. Om 19.00 uur is het tijd voor de avondmaaltijd waarna u verder kunt genieten van de rust.

Dag 2

Deze dag staat in het teken van ervaren en indrukken opdoen. Het ontbijt staat klaar om 08:00 uur en om 09.00 uur vertrekt u voor uw eerste excursie. Deze duurt enkele uurtjes zodat u op tijd terug bent op het eiland om te genieten van de lunch. Daarna bent u vrij om te genieten van de natuur en de overige faciliteiten op het resort door te hangmatteren met een goed boek of voor de siësta. Verder heeft u de mogelijkheid te gaan zwemmen of te gaan relaxen in de sula.
Om 19.00 uur is het tijd voor de avondmaaltijd waarna u zich gereed kunt maken voor de excursie, het kaaimannen spotten en de nachtelijke boottocht.

Dag 3

Deze dag is de dag waarop het grote avontuur begint! Na het ontbijt om 08.00 uur maakt u zich gereed voor een stevige boswandeling van minimaal 3 uren lang met begeleiding van de gids die alles zult vertellen over de verschillende boomsoorten in het bos en over de wijze hoe de voorouders in het gebied geleefd en gewoond hebben. Een ware ervaring waarbij u na afloop een belevenis en ervaring rijker bent. Bij terugkomst staat te lunch klaar waarna u verder kunt genieten van de natuur en de overige faciliteiten op het resort door te hangmatteren met een goed boek of voor de siësta. Verder heeft u de mogelijkheid te gaan zwemmen, te gaan relaxen in de sula of nog even genieten van een lekker koud biertje in het restaurant.

Dag 4

De vierde dag van uw verblijf is wederom gericht op het relaxen. Het ontbijt staat weer klaar vanaf 08.00 uur en daarna kunt u nog even genieten van uw laatste uurtjes op het eiland. Lekker in de hangmat op het balkon van uw lodge of nog even zwemmen in de sula alvorens u terug gaat naar de drukte van Paramaribo. Om 11.00 uur is het tijd voor de uit-check waarna u om 11.30 uur nog van een lekkere lunch kunt genieten. Om 12.00 uur begint de terugreis naar Atjoni waar u wordt opgehaald door onze chauffeur. Tijdens de terugreis maakt u een (1) tussenstop zodat u op tijd weer terug bent op uw vakantieadres, voldaan van de mooie ontdekkingsreis in Boven-Suriname!

Activiteiten

€ 66 p.p.
Tapawatra Sula

Bezoek de Tapawatra Sula, een unieke stroomversnelling gelegen bij de samenvloeing van de Gran Rio en de Pikin Rio van de Boven-Surinamerivier.Deze Sula ligt ongeveer

Bekijk Activiteit
€ 40 p.p.
Kayak trip

Een ieder kan kajakken, daar hoeft u niet speciaal een diploma voor te hebben. Al peddelend geniet u met volle teugen van de schoonheid van

Bekijk Activiteit
v.a. € 399 p.p.
Heli Sightseeing Tour

Knini Paati en Pegasus Air Services zijn een samenwerking gestart ingaande April 2022.Samen bieden wij de exclusieve Heli Sight Seeing Tour vanuit Knini Paati naar

Bekijk Activiteit

Jungle Tours

foto's & Video's

Juni & Mei
20%
korting
(Boek 30 dagen voor aankomst)