Duurzaamheid en lokale betrokkenheid

Naast mijn passie voor het delen van de natuurlijke schoonheid van het gebied waar mijn voorouders hebben gewoond, is eco-toerisme ook een belangrijke drijfveer. De harmonie tussen mens en natuur is een evenzo belangrijke richtlijn voor onze activiteiten.

Met onze toeristische activiteiten willen we ook een bepaalde voetafdruk, of nalatenschap, achterlaten. Daarbij gaat het om bescherming en behoud van de natuur en dus een gezonde leefomgeving voor de lokale bevolking die, direct, afhankelijk is van de natuur in de omgeving.

We stimuleren duurzaamheid en financiële onafhankelijkheid door bijvoorbeeld onze gasten de woongemeenschappen te laten bezoeken waar zij, rechtsreeks bij de lokale bevolking, geld kunnen besteden aan natuurlijke producten die de lokale bevolking maakt. Op deze manier
stimuleren wij dus ook de lokale productie en economische activiteit. Verder vinden wij het van belang om de lokale bevolking ook echt te betrekken in onze activiteiten. We kunnen putten uit de traditionele kennis die zij bezitten. Op deze manier word die kennis ook bewaard en zo leveren wij dan een bijdrage aan het duurzame behoud van de natuur en de cultuur.

Jungle Tours

foto's & Video's

Juni & Mei
20%
korting
(Boek 30 dagen voor aankomst)