Duurzaamheid en lokale betrokkenheid

Naast mijn passie voor het delen van de natuurlijke schoonheid van het gebied waar mijn voorouders hebben gewoond, is eco-toerisme ook een belangrijke drijfveer. De harmonie tussen mens en natuur is een evenzo belangrijke richtlijn voor onze activiteiten.

Met onze toeristische activiteiten willen we ook een bepaalde voetafdruk, of nalatenschap, achterlaten. Daarbij gaat het om bescherming en behoud van de natuur en dus een gezonde leefomgeving voor de lokale bevolking die, direct, afhankelijk is van de natuur in de omgeving.

We stimuleren duurzaamheid en financiële onafhankelijkheid door bijvoorbeeld onze gasten de woongemeenschappen te laten bezoeken waar zij, rechtsreeks bij de lokale bevolking, geld kunnen besteden aan natuurlijke producten die de lokale bevolking maakt. Op deze manier
stimuleren wij dus ook de lokale productie en economische activiteit. Verder vinden wij het van belang om de lokale bevolking ook echt te betrekken in onze activiteiten. We kunnen putten uit de traditionele kennis die zij bezitten. Op deze manier word die kennis ook bewaard en zo leveren wij dan een bijdrage aan het duurzame behoud van de natuur en de cultuur.

foto's & Video's

Sluit Menu

Check beschikbaarheid

Wij streven ernaar om onze tours zo duurzaam en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Wij plannen onze tours dan ook graag op vaste vertrekdagen, namelijk:

2 daagse tour – vertrekdag op zondag
3 daagse tour – vertrekdagen op maandag en woensdag
4 daagse tour – vertrekdag op vrijdag
4 daagse tour – Jungle Trekking – vertrek in overleg
5 daagse tour – vertrek op maandag

* Mocht deze vertrekdagen niet aansluiten bij uw reisschema, dan bekijken wij graag met u de mogelijkheden.

Aankomst

Aantal personen

Tour

Aanvullende activiteiten

Door het invullen van dit formulier stem je in met de algemene voorwaarden.