team

Ons team

Knini Paati River Resort heeft haar succes onder andere te danken aan haar team van werknemers die onvermoeibaar de verantwoordelijkheid voor de zorg van de gasten dragen. Regelmatig plaatsen wij een klein portret van een van onze teamleden op de website. Voor u als gast om ze vast te leren kennen maar ook voor ons als blijk van waardering voor hun goede diensten.

Olga Lugard, (1960), Kokkin:

Olga Lugard, moeder van 4 en grootmoeder van 1, is al drie jaar werkzaam te Knini Paati. Met veel liefde en geduld bereid ze, samen met de rest van het keukenteam, driemaal daags de lekkerste maaltijden voor de gasten. Olga: “Ik kook met evenveel liefde voor de gasten als wanneer ik voor mijzelf of mijn kinderen kook.”:

Elke avond zien de gasten Olga gedag zeggen na haar dienst. Dan peddelt ze naar de overkant waar een deel van het personeel verblijft. Ze is afkomstig uit Nieuw-Aurora waar ze een keer maand naar terugkeert. “Wat ik doe in mijn vrije tijd? Wanneer ik aan de overkant blijf, relax ik, kook voor mezelf en ga rusten omdat ik de volgende dag weer vroeg terugkeer naar het resort om het ontbijt op tijd te

serveren. Wanneer ik in Nieuw-Aurora ben, dan zorg ik voor mijn moeder. Ze is niet de jongste meer. Of ik ook op mijn kostgrondje werk? Nee, met mijn baan op Knini kan ik dat niet meer doen. Mijn zusje heeft dat overgenomen.”

Terwijl ze antwoord geeft op de vragen, werpt ze tussendoor steeds een oogje naar de keuken. Ze is vis aan het bakken. Soms kunnen gasten lokale gerechten proeven maar meestal worden er bekende gerechten bereid volgens een vast stramien. “Wat ik de gasten graag wil laten proeven?

“...krontopapa of pinda aleysi..”

Hm, ja, pinda aleysi of pindarijst is erg lekker. En krontopapa ook. Dat is een pap gemaakt van rijst. Je kookt het lekker zacht en voegt er dan suiker en verse kokosmelk aan toe. Dat is echt lekker!”

De gasten zijn altijd te spreken over het eten op Knini Paati en dat is mede dankzij Olga en haar kookkunsten. “Dankjewel. Het maakt me altijd erg blij als ze ons komen bedanken voor het lekkere eten en de goede zorgen. Kan ik nu verder gaan? Ik kan niet zo lang stil blijven zitten.”

Snel staat ze op en loopt de keuken, haar domein, in. “Gasten mogen niet klagen toch, dat is niet goed!”

Jungle Tours

foto's & Video's

Juni & Mei
20%
korting
(Boek 30 dagen voor aankomst)